0_Maqedoni.PortalPolitikë

Rikonstruimi i SHF “Vasill Gllavinov” në Çair

Një prej shkollave më të vjetra fillore në Shkup - SHF "Vasill Gllavinov" në Çair është duke u rikonstruuar me ç'rast janë investuar mbi 14 milionë denarë. Me rikonstruimin janë përfshirë tre blloqet e shkollës dhe përfshin sanim të plotë të brendshëm të instalacionit elektrik.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close