Korrespondentë MKDKronikëLajme nga komunat

Prishet rendi dhe qetësia publike në xhaminë e fshatit në Komunën e Pllasnicës

Në hapësirat e xhamisë "Abdi Bajraktar" në fshatin Lisishan, komuna e Pllasnicës, dje, në orët e pasdites, është prishur rendi dhe qetësia publike, informojnë nga SPB - Ohër.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close