0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Prezantohen zgjidhje inovative për uljen e ndotjes së ajrit

Pesë projekte inovative për uljen e ndotjes së ajrit u promovuan sot nga ana e Fondit për inovacione dhe zhvillim teknologjik në Parkun shkencor teknologjik pranë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë. Aktiviteti është në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe është në kuadër të thirrjes publike për financim të projekteve për uljen e ndotjes së ajrit - 02 Sfidë që i shpall në vjeshtë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close