Фотосервис

Прес Шекеринска, Османи и Димитров

Прес-конференција на вицепремиерот и министер за одбрана Радмила Шекеринска, вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи и министерот за надворешни работи Никола Димитров

Back to top button
Close