Фотосервис

Прес – СЕП

Тематска прес-конференција на вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, претставник на компанијата и тим лидер на проектот Мартин Осборн, како и директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов, во врска со почетокот на проектот за изградба на автопатот Скопје-Блаце

Back to top button
Close