Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Për të nëntën ditë të bllokuar nga komunikacioni 200 banorë të fshatit German të Rankovcës

Rreth dyqind banorë të fshatit German të komunës së Rankovcës, për të nëntë ditë më radhë janë të izoluar nga komunikacioni i trafikut me komunën për shkak të reshjeve të borës të cilët kanë përfshirë vendin, ndërsa në këtë rajon krijuan trashësi të borës rreth tetëdhjetë centimetra, informojnë nga Njësia rajonale e Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim- Kriva Pallankë.

Back to top button
Close