Sektori civilServise informuese

Normalizohet qarkullimi në aksin rrugor Kriva Pallankë – Kumanovë

Qarkullimi në aksin rrugor Kriva Pallankë – Kumanovë dhe anasjelltas i cili për shkak të aksidentit ishte në ndërprerje është normalizuar në orën 16.50 minuta.

Back to top button
Close