Lajme nga komunat

Niveli i ujit është stabil në akumulimet ne Rajonit lindor

Koçan, 8 janar 2019 (MIA) - Gjendja hidrologjike në rajonin lindor është stabile dhe nuk ka rreziqe nga dalja nga shtrati i akumulimeve artificiale të cilat mund të rrezikojnë tokën bujqësore nga vërshimet.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close