0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeParashkimi i motitSektori civil

Në Mavrovë një metër borë

Pa borë, me periudha të diellit dhe temperatura  prej -4 deri në 4 gradë Celsius, paralajmëron  për ditën e sotme Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close