0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKronikëKronikë.PortalPolitikë

Në Gjykatën Penale gjykim për parregullsitë zgjedhore nga zgjedhjet lokale në vitin 2013

Në Gjykatën Penale sot do të mbahet seancë  për lëndën "Titanik 2" të Prokurorisë Speciale Publike, që gjendet në procedurë dëshmuese dhe ka të bëjë me parregullsitë zgjedhore të zgjedhjeve lokale në vitin 2013.

Back to top button
Close