Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1744. - Në Napoli vdiq Xhovani Batista Viko, filozof italian. Konsiderohet për themelues të psikologjisë së kulturës dhe të filozofisë së historisë si disciplinë shkencore. Lindi në Napoli, më 23 qershor të vitit 1668.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close