Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1503. - Lindi Parmixhanino (emri i vërtetë Xhirolamo Francesko Maria Mazzola), piktor i famshëm italian dhe një nga të parët që u rebelua ndaj artit të Rilindjes së Lartë.

Back to top button
Close