Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në akset rrugore të Maqedonisë lindore dhe juglindore janë hedhur rreth 80 tonë kripë

Shtip, 4 janar 2019 (MIA) - Maqedoninë lindore e kapluan reshje të borës, por udhëheqësi i filialit rajonal të NP "Rrugët e Maqedonisë" - Shtip, Kire Kocev thotë se ato nuk shkaktojnë probleme në akset rrugore rajonale dhe magjistrale.

Back to top button
Close