Fotoservis

Ndarje e mirënjohjeve

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev dhe drejtori i Drejtorisë doganore Gjoko Tanasoski e ndanë Mirënjohjen e parë për operatorin e autorizuar ekonomik

Back to top button
Close