0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikë

MMJPH apelon të mos ndizen zjarre në sipërfaqe të hapura gjatë festave

inistria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor sot përmes kumtesës ka bërë apel që qytetarët e Republikës së Maqedonisë të përmbahen nga ndezja e zjarreve të gjatë festave në sipërfaqe të hapur, me qëllim që të shmanget ndotja shtesë e ajrit.

Back to top button
Close