0_Инфопакет.ПорталИнфопакетНајава на настани

МИА Најави свет

Газиантеп - Продолжува распоредувањето на воени сили долж границата со Сирија.

13 јануари 2018 

Атина – Грчките политичари се подготвуваат за турбулентна недела.

Газиантеп – Продолжува распоредувањето на воени сили долж границата со Сирија.

Back to top button
Close