Најава на настани

МИА Најави

4 јануари 2019

4 јануари 2019

Скопје – Премиерот Зоран Заев, вицепремиерот задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев и министерот за економија, Крешник Бектеши ќе се обратат на потпишувањето на  договорот за заем за изградба на фотонапонската централа Осломеј, на кој параф ќе стават директорот за енергетика и енергетски капацитети на ЕБРД, Хари Бојд Карпентер и директорот на ЕЛЕМ, Драган Миновски . (Влада на РМ, медија центар/13:00) 

Скопје – Прес-конференција по повод годинашниот Вевчански карневал. (ресторан „Пелистер“/11:00)

________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close