МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

14:30/24 јануари 2019

14:30/24 јануари 2019
ССКМ предлага фондови со пониски камати за извозно ориентирани компании
Депозитите лани со раст од 10,5 отсто, кредитите со 7,3
Законот за задолжителни резерви на нафта помина во прва фаза во Комисијата за финансирање и буџет
ЕК: Визниот режим ги влошува односите меѓу ЕУ и Косово
Бугарија забранува „купување“ државјанство
ЕК отвора прекршочна процедура против Австрија поради семејниот надоместок
Кина го забрани Бинг
Карлос Гон поднесе оставка во Рено
Вредноста на биткоинот би можела да потоне на нула
Рамос бара зголемување на платата за осум милиони евра

 

Back to top button
Close