0_Maqedoni.PortalSektori civil

Mëngjes i ftohtë, në Manastir -18 gradë

Me minus 18 gradë të matura, më ftohtë sot në mëngjes ishte në Manastir. Nën zero janë matur në Shkup Petrovec, Lazaropole, Tetovë dhe Berovë Prilep -11,Strumicë  -10 , minus nëntë në Demir Kapi, minus tetë Shtip dhe Kumanovë, Shkup, minus shtatë Shkup-Zajçev Rid, minus gjashtë Kriva Pallankë, Ohër dhe Pretor, minus tre në Gjevgjeli dhe zero në Dojran.

Back to top button
Close