0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Me ndihmën e LOE drejt inkluzionit më të madh të nxënësve me aftësi të kufizuara në tregun e punës

Inkluzion më efektiv të nxënësve me pengesa intelektuale në tregun e punës, zhvillim dhe përforcim të punësimit të tyre si edhe rritje e kapaciteteve të tyre për zhvillimin e karrierës profesionale, parasheh memorandumi për bashkëpunim që sot e nënshkroi Lidhja e Odave Ekonomike e Maqedonisë (LOE) dhe Shkolla e Mesme Shtetërore "Shën Naumi i Ohrit" nga Shkupi në të cilën arsimohen nxënës me aftësi të kufizuara.

Back to top button
Close