BallkanBallkan.Portal

Kreu shtetëror i Kosovës në takim me ambasadorin amerikan

Prishtinë, 31 janar 2019 (MIA) - Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, njeriu i parë i Kuvendit, Kadri Veseli dhe kryeministri Ramush Haradinaj po realizojnë takim në Ambasadën e SHBA-së në Prishtinë, me ambasadorin Filip Kosnet.

Back to top button
Close