Fotoservis

Konferencë shtypi Shekerinska, Osmani dhe Dimitrov

Konferencë shtypi e zëvendëskryeministres dhe ministres së Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska, zëvendëskryeministrit për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe e ministrit të Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov.

Back to top button
Close