Fotoservis

Konferencë për shtyp – SÇE

Konferencë për shtyp e zëvendëskryeministrit për Çështje Evropiane Bujar Osmani, ministrit të Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugarevski, përfaqësuesit të kompanisë dhe liderit të ekipit të projektit Martin Osborn si dhe drejtorit të NP për rrugë shtetërore Zoran Kitanov, në lidhje me fillimin e projektit për ndërtim të autostradës Shkup-Bllacë

Back to top button
Close