0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritEvropëEvropë.PortalSvet.SlajderTemë

Katër skenarë pas hedhjes poshtë të Marrëveshjes për Bregzitin

Dhoma e ulët e Parlamentit britanik mbrëmë me 432 vota "kundër" dhe 202 "për" e hodhi poshtë Marrëveshjen për largimin e Britanisë së Madhe nga BE-ja, që vjet në nëntor e arritën Qeveria britanike dhe Brukseli.

Back to top button
Close