0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Ivanov i vizitoi ushtarët e kazermës “Çede Filipovski – Dame” në Kërçovë

Presidenti i Republikës së Maqedonisë dhe komandat suprem i forcave të armatosura të ARM-së, Gjorge Ivanov i shoqëruar nga shefi i SHM të ARM-së, gjeneral-major Vasko Gjurçinovski sot e vizitoi dhe ua uroi Vitin e Ri 2019 pjesëtarëve të ARM-së në kazermën "Çede Filipovski"- Dame" në Kërçovë.

Back to top button
Close