BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Hani me ofertë për zgjidhjen e kontestit tregtar midis Beogradit dhe Prishtinës

Eurokomisari për Zgjerim Johanes Han, i ka ofruar Beogradit dhe Prishtinës që të ndërmjetësojë kontestin tregtar midis këtyre dy vendeve me qëllim që të zhbllokohet  Dialogu për normalizimin e marrëdhënieve, raporton korrespondentja e MIA-s nga Brukseli. 

Back to top button
Close