Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Evitohet defekti në tubacionin në minierën Sasa

Temperaturat e ulëta dhe ngrica sot rreth orës një pas mesnate kanë shkaktuar plasaritje të tubacionit të minierës Sasa deri, me çfarë është shkaktuar derdhje e shkurtër nga rrjedha e lumenjve lokalë.

Back to top button
Close