BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Evakuohen konsuj të huaj në Melburn dhe Kanbera

Disa konsuj të huaj në qytetet australiane Melburn dhe Kanbera janë evakuuar sot pasi kanë pranuar pako të dyshimta.

Back to top button
Close