Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Dehari kërkon disiplinë më të madhe për sukses të arsimit në Kërçovë

Në deklaratën për mediat lokale, kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari dërgoi mesazh të fuqishëm deri te të gjitha punonjësit e arsimit, sidomos deri te drejtorët e këtyre institucioneve. Ai tha se është koshientë që duhet të ngrihet arsimi në nivel më të lartë dhe me këtë rast, theksin e vendosi në disiplinën dhe përkushtimi, që sipas tij është element kyç prej ku duhet të nisemi drejt përmirësimit të sistemit arsimor.

Back to top button
Close