0_Maqedoni.PortalSektori civil

Bora e vështirësoi komunikacionin rrugorë, ndalesa për kamionë në një pjesë të rrugëve

Reshjet e borës e vështirësojnë komunikacionin rrugor, i cili zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa, në pjesët perëndimore të vendit me mbetje të borës, ndërsa në një pjesë të rrugëve me ndalesa për kamion dhe dukshmëri të zvogëluar. Në aeroportin ndërkombëtar Shkup realizohen fluturimet dhe aterrimet e parapara.

Back to top button
Close