BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Avokatët e Kosovës në bojkot të përgjithshëm të gjykatave, prokurorisë dhe policisë

Anëtarët e Odës së Avokatëve të Kosovës (OAK) nga sot hynë në bojkot të përgjithshëm të gjykatave, prokurorive dhe policisë, me kërkesë që Këshilli Gjykues i Kosovës (KGJK) ta tërheq rekomandimin për kufizimin e pranisë së avokatëve dhe të palëve në gjykata, njofton korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close