Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е недела, 13 јануари 2019 година, 13-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 352 дена.

Скопје, 13 јануари 2019 (МИА) – Денеска е недела, 13 јануари 2019 година, 13-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 352 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот, а ќе зајде во 16 часот и 23 минути.

Денов трае 9 часа и 23 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 10 часот и 58 минути, а ќе зајде во 23 часот и 30 минути.

Back to top button
Close