BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Angjushev: Institucionet ndërkombëtare besojnë në drejtimin pozitiv të ekonomisë së Maqedonisë

Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Koço Angjushev vlerësoi se rejtingu kreditor BB me paraqitje pozitive për Maqedoninë nga ana e agjencisë "Fiç" është konfirmim për aktivitetet, reformat dhe drejtimin e rregullt të ndërmarrë nëpër të cilën lëviz ekonomia e Maqedonisë.

Back to top button
Close