0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Ademi: Sipas situatës me fruthin në terren, MASH do të ndërmarrë masa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës po e ndjekë situatën me epideminë e fruthit, është në koordinim me ministritë e Shëndetësisë dhe Punës dhe Politikës Sociale dhe në bazë të situatës në terren do të vendosë për shtyrjen e gjysmëvjetorit të dytë të vitit shkollor 2018/2019, që duhet të fillojë më 21 janar.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close