Partitë politike

VMRO-DPMNE: Shkupi me ditë është qyteti më i ndotur në Evropë, ndërsa pushteti që premtoi shumë nuk ndërmerr asgjë

LSDM solli vetëm të zeza për vendin dhe qytetarët. Shkupi me ditë është qyteti më i ndotur në Evropë, ndërsa mes dhjetë më të ndoturve në botë. Problem me ndotjen e ajrit kanë edhe Manastiri, Strumica, Koçani, Kumanova dhe qytete tjera, por pushteti asgjë nuk po ndërmerr. Premton shumë, ndërsa nuk realizon asnjë masë për përmirësimin e cilësisë së ajrit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close