0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalEkonomi

Vizer edhe me katër destinacione të reja nga Ohri dhe dy të reja nga Shkupi

Kompania ajrore me buxhet të ulët Vizer u zgjodh në thirrjen publike për komunikacion ajror në Republikën e Maqedonisë, e cila, siç informoi në konferencë për shtyp ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugarevski, ka përfunduar sot, ndërsa kompania i ka plotësuar të gjitha kushtet dhe kriteret në thirrje. Në thirrjen e tretë, pasi dy të parat kanë qenë të pasuksesshme, ka ardhur vetëm një kërkesë edhe atë prej Vizerit, ndërsa Sugareski sqaroi se edhe pse gjatë gjithë vitit janë bërë biseda edhe me kompani të tjera, ato me siguri nuk janë paraqitur për shkaqe të njohura afariste për to.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close