0_Maqedoni.PortalPolitikë

UT e shënoi 50 vjetorin e demonstratave të flamurit të vitit 1968

Në nderim të sakrificës, vuajtjeve dhe rezistencës  së veprimtarëve shqiptarë në vendin tonë e më gjerë, në shenjë përkujtimi për veprën patriotike të organizatorëve dhe pjesëmarrësve të demonstratave të flamurit të vitit 1968 në Tetovë, Universiteti i Tetovës në vitin jubilar, 50 - vjetorin e tyre, dje organizoi Simpoziumin shkencor, me temë: "1968-ta, sfidë e identitetit kombëtar të shqiptarëve në Maqedoni". 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close