BotëBotë.Portal

Ushtarët izraelitë kanë plagosur 14 palestinezë të cilët kanë tentuar të depërtojnë rrethimin në Gazë

Ushtarët izraelitë kanë hapur zjarr drejt një grupi të palestinezëve të cilët kanë tentuar të depërtojnë në rrethojën në Gazë dhe në këtë rast janë plagosur 14 persona.

Back to top button
Close