Korrespondentë MKDLajme nga komunat

U shemb një kodër në rrugën Dellçevë – Makedonska Kamenicë

Për shkak të një orteku të madh dhe tokës së shembur, qarkullimi në rrugën Dellçevë - Makedonska Kamenicë prej mbrëmë është ndërprerë.

Dellçevë, 18 dhjetor 2018 (MIA) – Për shkak të një orteku të madh dhe tokës së shembur, qarkullimi në rrugën Dellçevë – Makedonska Kamenicë prej mbrëmë është ndërprerë.

Orteku është para udhëkryqit për fshatin Biglla nga ana e Makedonska Kamenicës. Të gjithë që kanë nevojë të udhëtojnë deri në Shkup, këtë mund ta bëjnë përmes rrugës alternative Dellçevë – Biglla – Vinicë. Automjetet e rënda transportuese, mund të qarkullojnë vetëm përmes Berovës.

Nuk ka informacione për të lënduar. mb/

Back to top button
Close