0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Тркалезна маса за „Јакнење на локалните бизниси за предизвиците на глобалните пазари”

Зголемување на конкурентноста на националната економија преку подобрени капацитети на клучните чинители за развивање заеднички активности за искористување на расположивите фондови на ЕУ, е целта на денешната тракалезна маса на тема „Како да се подобри соработката и интеракцијата меѓу развојните капацитети на малите и средни претпријатија, здруженијата на граѓани и универзитетите од една страна и јавните институции од друга страна“.

Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА.

Внесете лозинка или контактирајте со нашата маркетинг-служба за подетални информации:

Тел.: 075 284 506
075 284 502
075 280 297

Е-пошта: marketing@mia.mk

Back to top button
Close