Фотосервис

Состојба на борбената готовност на АРМ

Претседателот Ѓорге Иванов, во присуство на министерката за одбрана, Радмила Шекеринска беше информиран за состојбата и реализација на плановите и задачите на АРМ во текот на 2018 година

Back to top button
Close