Политички партии

СДСМ: Криминалот на ВМРО-ДПМНЕ остави пустош и осиромашени граѓани, сега глуми лажна загриженост

Криминалот на ВМРО-ДПМНЕ остави пустош и осиромашени граѓани, сега глуми лажна загриженост, само 4 помали производители ја покачиле цената на еден тип леб, институциите се подготвени да интервенираат

Целосната вест е достапна само за претплатниците на веб сервисот на МИА.

Логирајте се или контактирајте ја нашата маркетинг служба за подетални информации на

Тел. +389 2 2461600 лок. 235

Е-маил: marketing@mia.mk

Close