Lajme nga komunatShkup

Rreshti i ri i drunjve me 300 drunjë në Komunën e Sarajit

Shkup, 11 dhjetor 2018 (MIA) - Aksioni për mbjelljen e drunjve të ri dhe për rinovimin e  rreshtit  të drunjve në Shkup sot vazhdoi me mbjelljen e rreshtit të ri të drunjve  në Komunën e Sarajit, kumtuan nga Qyteti i Shkupit.

Back to top button
Close