BallkanBallkan.Portal

Qeveria e Kosovës: Sulm masiv kibernetik nga Serbia, BeH e Maqedonia ndaj institucioneve shtetërore

Institucionet e Kosovës janë goditur nga një sulm i fuqishëm kibernetik që vjen nga Serbia. Sistemi i postës elektronike është hakuar në tërësi. Janë hakuar email-at zyrtare të shtetit dhe kanë frikë se ky sulm mund të zgjerohet.

Back to top button
Close