0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Qeveria do të debatojë për gazifikimin, për stacionin pastrues në Shkup dhe për teatrin e ri

Shkup, 18 dhjetor 2018 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë në mbledhjen e sotme të 110-të do ta shqyrtojë Informacionin për rrjedhën dhe progresin e aktiviteteve në lidhje me Projektin “Ndërtimi i stacionit qendror të pastrimit për qytetin e Shkupit në Trubarevë” me Plan Aksionar, kumtoi pres-shërbimi qeveritar.

Back to top button
Close