Evropë

Poroshenko i mobilizon rezervistët

Kiev, 3 dhjetor 2018 (MIA) -Presidenti ukrainas Petro Poroshenko sot kumtoi se rezervistët ushtarak në vend do të ftohen në trajnim në kuadër të gjendjes së shpallur të luftës para pak kohësh dhe se disa njësite ushtarake do të shpërndahen në bazë të përforcimit të mbrojtjes së vendit.

Lajmi i plotë është i aksesueshëm vetëm për shfrytëzuesit e ueb-shërbimit të MIA-s.

Logohuni ose na kontaktoni në shërbimin tonë të marketingut për informacione më të hollësishme

Tel. 075 284 506
075 284 502
075 280 297

E-mail: marketing@mia.mk.

Таг
Back to top button
Close