BallkanBallkan.Portal

Pakt për Universitetin – ftesa e Ramës për studentët, zero tarifë për studentët nga familje me ndihmë ekonomike

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama në dialog me studentët protestues propozoi hartimin e një pakti trevjeçar që do të zgjidhte problemet e tyre, 8 pikat e parashtruara dhe siç tha ai, edhe shumë më tepër se kaq.

Back to top button
Close