0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Osmani: Nuk ka nevojë për zgjedhje të parakohshme, shteti përfundimisht meriton një mandat të plotë

Maqedonia duhet të ketë kandidat presidencial konsensual dhe kjo duhet të jetë me propozim të partive të cilat janë bartëse të proceseve të rëndësishme, në këtë rast LSDM-së dhe BDI-së, thotë zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane.

Back to top button
Close