Најава на настани

МИА Најави – свет

Маракеш - Во Мароко почнува Конференцијата на ОН, на која ќе се дискутира за регулација на миграцијата.

10 декември 2018

Маракеш – Во Мароко почнува Конференцијата на ОН, на која ќе се дискутира за регулација на миграцијата.

Брисел – Европскиот суд на правдата ќе ја соопшти одлуката за тоа дали може да се поништи Брегзит.

Брисел – Средба на министрите за надворешни работи од ЕУ со украинскиот колега Павло Климкин.

Стокхолм/Осло – Свечено доделување на Нобеловата награда за наука, односно за мир.

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close