Најава на настани

МИА Најави – Македонија

1 јануари 2019

1 јануари 2019

Кичево – Претседателот на Република Македонија и врховен командант на вооружените сили, Ѓорге Иванов и началникот на ГШ на АРМ, генерал-мајор Васко Ѓурчиновски ќе ги посетат припадниците на АРМ во касарната „Чеде Филиповски-Даме“. (12:00, поаѓање пред влезот на МО и ГШ на АРМ/9:40, претставниците на медиумите кои имаат намера да пристигнат со сопствен превоз, потребно е да бидат пред влезот во касарната „Чеде Филиповски-Даме“/11:40)

Гевгелија – Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе ја посети Полициската станица на граничниот премин Богородица. (12:00)

___________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close